Csirkemellel töltött tök joghurtos kapormártással

2018.01.08

HOZZÁVALÓK 2 személyre

  • 1 nagyobb fajta tök
  • 400 g csirkemell
  • vöröshagyma
  • 1 db tojás
  • só, bors, kapor
  • joghurt

ELKÉSZÍTÉS

  • Megmossuk, meghámozzuk a tököt, majd kiszedjük a belsejét egy kanállal. Pici só mehet rá.
  • A csirkemellet egy összeaprítjuk géppel (én a botmixerhez való alsókéses aprítóval szoktam) Ennél egészségesebb és zsírmentesebben nem lehet darált húst csinálni. :)
  • Sózzuk, borsozzuk, én egy fél vöröshagymát is beleszeltem. De hogy ne legyen ilyen halovány, egy kis pirospaprika is jó ötlet.
  • Megtöltjük vele a tököt és előmelegített sütőbe 1 órára betesszük.
  • A kapormártáshoz nem kell más mint joghurt vagy tejföl és egy kis vágott kapor.
© 2018 Gasztoköntös- Viki konyhája. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el