Mexikói szószos tonhalas tészta

2018.01.08

Egy újabb halas étel. Lehet kellett volna külön oldalt szánnom a halételeknek. Hmm, ezt még átgondolom :)

HOZZÁVALÓK 2 személyre

  • 2db tonhalkonzerv
  • vöröshagyma
  • 1 bonduelle mexikói szószos bab konzerv
  • teljes kiőrlésű száraz tészta

ELKÉSZÍTÉS

  • Ha olajos tonhalkonzervünk van, annak az olaján (csak az egyikén, a másikról öntsük le) pirítsuk meg a kockára vágott vöröshagymát
  • Ha üveges, mehet rá a tonhalkozerv, picit pirítsuk a hagymával együtt, utána öntsük rá a mexikói konzervet, és pár percig főzzük össze.
  • Én egy főre 60-70 g száraztésztát szoktam főzni, de ez nyilván egyéni, nekem anno így lett kiszámolva, azóta így főzöm, és szerintem bőven elég.
© 2018 Gasztoköntös- Viki konyhája. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el