Paradicsomos tonhallal töltött gombafejek madársaláta ágyon, paradicsommal, hagymával és pirítóssal

2018.01.08

HOZZÁVALÓK

  • tonhal (bármilyen jó)
  • nagyobb fejű csiperkegomba
  • koktélparadicsom
  • vöröshagyma
  • Ceres Graham toast kenyér

ELKÉSZÍTÉS

  • A csiperkegombák héját lehúzzuk, nagyon picit megsózzuk és serpenyőben pár percig pirítjuk, majd én meglöttyintettem 2 dl vízzel és míg elforrta magát, addig pároltam benne a gombát.
  • A vöröshagymát is picit megpirítjuk.
  • Közben a pirítóst bedobjuk a sütőbe.
  • Elhelyezzük a tányérra a madársalátát, félbe vágjuk a paradicsomokat, majd mehetnek rá a gombák.
  • Megtöltjük a tonhallal, addigra pont kész a pirítós.
© 2018 Gasztoköntös- Viki konyhája. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el