Sült tarja baconbe tekert zöldspárgával, héjában sült krumplival

2018.01.08

Spárgaszezonban kötelező fogás a baconbe tekert verzió. Diétás verzióban feketeerdei sonkával csináljuk és tartja helyett válasszunk zsírszegényebb húst.

HOZZÁVALÓK

  • néhány szelet tarja
  • kisméretű krumpli
  • 1 csomag zöldspárga
  • bacon/sonka

ELKÉSZÍTÉS

  • A krumplit sós vízben félig megfőzük, majd utána sütőben készre sütjük.
  • Néhány spárgát összefogunk, és betekerjük a baconnal, majd ezt is betoljuk a sütőbe.
  • A tarjákat megsózzuk, borsozzuk, egy sütőedénybe tesszük. Kis vizet teszünk alá, majd alufólia alatt 1 órán át sütjük. Utána levesszük a fóliát és még rápirítjuk.


© 2018 Gasztoköntös- Viki konyhája. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el