Zöldborsós krumplipüré grillezett pulykamellfilével

2018.01.08

Kicsit színesítsük ki a napjainkat és a jól bevált ételeinket. Miért ne lehetne zöld a krumplipüré és ezáltal egészségesebb? Turmixoljunk bele zöldborsót.

HOZZÁVALÓK

  • krumpli
  • zöldborsó
  • pulykemellfilé
  • só,bors, fűszerek

ELKÉSZÍTÉS

  • Megfőzzük a krumplit sós vízben, majd összetörjük.
  • Ugyanezt megtesszük a zöldborsóval, (de hagyunk néhány szemet egészben díszítésnek) is és összekeverjük a krumplival.
  • A pulykahúst megsütjük kevés olajon.
© 2018 Gasztoköntös- Viki konyhája. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el