Főételek

Azt olvastam valahol, hogy a bab és a hal együtt szuperjó kombó. Jobban hasznosulnak a bennük lévő tápanyagok, tehát kipróbáltam és szerintem ízben is passzolnak.

Ha már unjuk a megszokott lasagne-t, érdemes kísérletezni új ízekkel. Mivel halmániás vagyok, kipróbáltam tonhallal, és jól szerepelt :) Aki nincs oda érte, cserélje le túróra vagy kecskesajtra.

A csirkét megmossuk, felszeleteljük nem túl vékonyra, mert nagyon kiszárad, sózzuk, borsozzuk, és minimális ( max 1 teáskanál) olajon megsütjük. Érdemes kikísérletezni, hogy hogyan nem lesz száraz. Én azt olvastam, hogy 3x1 percig kell mindegyik oldalát sütni. A lényeg, hogy még puha és szaftos legyen.

© 2018 Gasztoköntös- Viki konyhája. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el